Φορτηγά - Τρόποι Αποστολής

Προσοχή!

Τα προϊόντα θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία!

Όσον αφορά στρώμα, μαξιλάρια, επίστρωμα, κρεβάτια, δικαίωμα επιστροφής υφίσταται μόνο εφόσον τα προϊόντα αυτά δεν έχουν αποσφραγισθεί και δεν είναι Ειδικών διαστάσεων.

Επιστροφή χρημάτων:

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολής τα χρήματα πιστώνονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή σας επιστρέφονται με μετρητά κατά την επιστροφή του προϊόντος.

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας.

Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος ΝΤΟΥΜΑΣ έχουν την εγγύηση ποιότητας και πιστότητας της εταιρίας μας. Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβετε σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής εντός δεκατεσσάρων (14)  ημερών από την παραλαβή τους.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Δεκτές θα γίνονται οι επιστροφές εφόσον το είδος είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του και έχει όλα τα καρτελάκια με τα οποία το παραλάβατε. Να σημειωθεί πως είδη ελαττωματικά ή διαφορετικά από την φόρμα παραγγελίας σας, θα επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ελάττωμα, το κόστος επιστροφής καθώς και τα έξοδα ασφάλισης της αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την επιστροφή πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εταιρία ταχυμεταφορών που θα σας υποδείξουμε.

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Σας ενημερώνουμε πως δεν δεχόμαστε επιστροφές σε συγκεκριμένα προϊόντα για την προστασία του καταναλωτικού κοινού.

Μαξιλάρια ύπνου και στρώματα δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές σε εποχιακά είδη.

Προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί στα μέτρα σας και δεν έχουν ελάττωμα δεν επιστρέφονται.

Είδη χρησιμοποιημένα, πλυμένα, μεταποιημένα ή αποσυσκευασμένα δεν επιστρέφονται.